Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Στη πρίζα!

12:53. Πρέπει να γεμίσω τις μπαταρίες μου όπως προτείνει το σύνολο του αναγνωστικού μου κοινού (ευχαριστώ ria για την υποστήριξη). Πως όμως; Αντίθετα από τα κινητά οι άνθρωποι δεν μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες όταν είναι στη πρίζα όλη την ημέρα. 700 χμ με minibus σήμερα! Σχεδόν τα μισά προβλέπονται για αύριο. Τελείωσα μόλις τώρα. Θέλω να πάω μια βόλτα στη πόλη, αλλά που κουράγιο. Εντάξει, αρκετά με τη γκρίνια.
Η πόλη είναι υπέροχη, φώτα, κόσμος στο δρόμο και στα μαγαζιά. Γυρνώντας γύρω γύρω στην ύπαιθρο το χάρηκα επίσης. Όμορφα τοπία, φανταστικά φαράγγια, τεράστια θερμοηλεκτρικά εργοστάσια με επιβλητικά σύννεφα καπνού που υψώνονταν σαν....Χμμμ νομίζω κάτι άλλο ήθελα να πω, αλλά μάλλον το εργοστάσιο μου χάλασε την παραμυθένια εικόνα που νόμιζα ότι είχα σχηματίσει. Βέβαια και αντίλογος υπάρχει! Πχ χωρίς αυτό το εργοστάσιο δε θα υπήρχε η δυνατότητα να λειτουργήσει ο Η / Υ μου, ώστε εγώ μέσω αυτού να προβώ σε μια κατάθεση ψυχής. Χμ μάλλον πάλι το παράκανα. Συμπέρασμα με άδειες μπαταρίες δε κάνει να γράφω, θα εκτεθώ! Μάλλον πρέπει να πάω αμέσως για ένα ποτάκι. Όμως ξένος σε ξένο μέρος..... που να πάω, θα χαθώ. Καμμιά ιδέα κανείς; Εστω για αύριο που θα τελειώσω πάλι κατα τις 01:00. Όλες οι προτάσεις δεκτές, εκτός από αυτές που λένε κάτσε μέσα γέρο!
Περιμένω.

2 σχόλια:

ria είπε...

γιάννη δεν κατάλαβα αν θα είσαι στην πόλη της θεσσαλονίκης και αύριο. αν ναι, ξεκουράσου για λίγο και βγες να περπατήσεις στην παραλία. να φας εκπληκτικές πίτες, να πάρεις κανένα δωράκι για τις γυναίκες σου(είναι και τρεις, δεν μπορεις να πάρεις γκατζετάκια, φουλάρια, καπέλα, γάντια, πορτοφόλια, αρώματα, χιονόμπαλες, διακοσμητικά), και μετά τηλέφωνο στις γυναίκες σου και ύπνο. την επομένη, ψάξε κανένα συμμαθητή από τη σχολή και βουρ για θεσνικη μπάι νάιτ! στην τσέπη της στολή απαραίτητα δυο φακελάκια νες καφέ, σε ένα μπουκαλάκι νερό θα σε κρατήσουν ξυπνιο μέχρι να επιστρέψεις στο κρεββατάκι σου- μη γίνεις και ρεζίλι από το χασμουρητό μπροστά στο στρατηγό!-

Γιάννης Τ11 είπε...

Αγαπητή ria
1. Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη μεχρι και τη Παρασκευή.
2. Αύριο έχει υποχρεωτικά περπάτημα στη παραλία και κατανάλωση πιτοειδών και λοιπών συναφών εφόσων αύριο προσφέρουμε πρόγραμμα φιλοξενίας.
3. Όσων αφορά τα δωράκια τελικά όλες έχετε τις ίδιες ιδέες.
4. Οι συμμαθητές μου είναι σοβαροί οικογενειάρχες (εγώ είμαι μόνο οικογενειάρχης και αυτό υπό σοβαρή αμφισβήτηση)
5. Μου λείπουν οι γυναίκες μου.
6. Δε βλέπω ποτέ τους στρατηγούς, συνήθως με συλλαμβάνουν οι στρατονόμοι στην είσοδο.
7. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.