Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Αρχή

00:12. Ναι έφτασε η ώρα για την πρώτη καταχώρηση της χρονιάς. Μετά από ώρες φαγητού και κοινωνικών επαφών ήρθε η ώρα για λίγη σκέψη.....
Εντάξει φτάνει. Μη μας γίνει και συνήθεια η σκέψη. Φαντάζεσται μια κοινωνία με σκεπτόμενους ανθρώπους; Τι φρίκη! Ευτυχώς εμείς εδώ δε κάνουμε τέτοια πράγματα.
Εμείς εδώ λέμε απλά την αλήθεια χωρίς σκέψη. Επαναστατικά. Πχ. είδα, μερικές μέρες πριν, κομψούς επαναστάτες νεαρούς με πολύ ακριβά ρούχα να λένε ηρωικά περί κατάλυσης κράτους και αντίστασης ενάντια στην κρατική βία και λόγια συμπαθείας για λαθρομετανάστες που ήρθαν να γλυτώσουν από τη κόλαση της Γάζας. Σήμερα δε βλέπω τους ηρωικούς αυτούς μαχητές να λένε το παραμικρό για τις επιχειρήσεις των Ισραηλινών στη Γάζα. Το ενδιαφέρον, όμως,  είναι ότι αυτοί που υπεραμύνονται μιας ισχυρής κρατικής καταστολής εναντίον των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, ξαφνικά ανακάλυψαν τι περνούν στη Γάζα οι Παλαιστίνιοι.
Τέλος πάντων είναι η υποκρισία που με εκνευρίζει. Δε μπορεί ρε φίλε να ουρλιάζεις μέσα από ένα άσυλο για κρατική βία και όταν βλέπεις ένα φασιστικό μηχανισμό καταστολής που σκοτώνει μαζικά να περιορίζεσαι σε χλιαρές ανακοινώσεις. Άμα είσαι άντρας η οτιδήποτε κατα την ιδεολογία σου είναι φορέας τιμής, τράβα εκεί να πολεμήσεις τα Merkava και τα Apachee. Βέβαια, θα μου πεις,  εκεί δεν έχει άσυλο να πετάς μολότωφ εκ του ασφαλούς. Άσε και το πλέον τραγικό.... Εκεί δεν έχει Κολωνάκι να συντονιστείς με τους άλλους συναγωνιστές. 
Όσο για τους λαθρομετανάστες τώρα... Βλέπω αυτούς τους επαναστάτες με τα DKNY, Timberland, Ralph Lauren κτλ να λένε περι δικαιωμάτων. Δεν είδα κανέναν από αυτούς στα φανάρια να μαζεύει έναν έρμο που τον αναγκάζουν να πουλάει χαρτομάντηλα, και να του δίνει καταφύγιο. Ούτε και τους είδα να στεναχωριούνται ιδιαίτερα που αυτοί που εκμεταλεύονται τους λαθρομετανάστες πλουτίζουν ανενόχλητοι.
Από την άλλη ξαφνικά κάποιοι που αποκαλούσαν τους λαθρομετανάστες "μουσουλμανικά σκουπίδια" τώρα να μιλάνε για ηρωικούς μουσουλμάνους αγωνιστές κατά του σιωνισμού. Δηλαδή ρε φίλε αν ένας τύπος από το Μπαγκλαντές περάσει από 40 κύματα για να ρθεί στην Ελλάδα όπου θα περάσει 2 - 3 εφιαλτικά χρόνια, δουλεύοντας σα δούλος, ξεχρεώνοντας αυτούς που τον έφεραν,  είναι σκουπίδι, ανώ αν κάτσει στη χώρα του φτωχός και άνεργος είναι ηρωικός μαχητής κατά του σιωνισμού; Τι αλλάζει; Μήπως ο ήλιος της Ελλάδας κάνει τους μουσουλμάνους να χαλάνε; 

Αποφασίστε ρε παιδιά, και οι από εδώ και οι από εκεί.

Επειδή πάλι αρχισα να γκρινιάζω σταματάω.

Περισσότερα σύντομα......


2 σχόλια:

ria είπε...

καλή χρονιά με λιγότερη γκρίνια, με υγεία και περισσότερη σκέψη!
να χαίρεσαι το χαρέμι σου!!!

Γιάννης Τ11 είπε...

ria
σε ευχαριστώ για το ποδαρικό και το χαρέμι μου και εγώ σου ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.