Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Ξεκίνημα

11:30. Μια καινούρια εβδομάδα άρχισε. Η τιμωρία που μου επέβαλλε η μεγάλη μου κόρη τελείωσε (στέρηση υπολογιστή το Σάββατο και την Κυριακή γιατί δεν ενημέρωσα ότι θα καθυστερήσω να επιστρέψω από μια συνάντηση). Έτσι είναι ώρα να πω κάτι καινούριο.
Αύριο είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά μετα από 2 μήνες βόλτες από εδώ και από εκεί. Είναι καλό αυτό; Μάλλον, αλλά και πάλι αυτό το βουνό από χαρτί ποιός θα το ανέβει; Μάλλον εγώ. Άτιμο πράγμα η γραφειοκρατεία. Είναι αυτό που εξασφαλίζει ότι όταν όλα έχουν καταρεύσει, κάποιος θα βρεί έναν τρόπο να κάνει τη μέρα όλων ακόμα πιο δυσάρεστη για το κοινό καλό. Στη δική μου περίπτωση πολλοί άνθρωποι που δε γνωρίζω και πιθανότατα δε θα δώ ποτέ από κοντά, συνεργάστηκαν αρμονικά επί εβδομάδες χωρίς καν το γνωρίζουν για να κάνουν την επόμενη εβδομάδα εφιαλτική για μένα. Για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ και τους εύχομαι κάτι που συνήθως στα comics το βλέπουμε γραμμένο με χαρακτήρες που εμφανίζονται πατώντας το πλήκτρο "SHIFT" και κάποιον αριθμό. Γνωρίζω και κατανοώ πως ότι έκαναν το έκαναν από καθήκον αλλά και πάλι με τη δική μου υπέρταση παίζετε μάγκες. Αλήθεια ξέρει κανείς να δακτυλογραφεί, να μην έχει κάτι να κάνει το πρωί της Δευτέρας, να έχει άδεια εισόδου και να του αρέσει να βοηθάει τον συνάνθρωπο του; Αν ναι, επικοινωνήστε το ταχύτερο δυνατόν!

2 σχόλια:

ria είπε...

και να δακτυλογραφώ γρήγορα ξέρω, και άδεια εισόδου στο πεντάγωνο έχω, μόνο που έχω και δουλειά. για την ακρίβεια δύο!

σόρρυ γιάννη, βρες μια μικρή υπαξιωματικό και υπαγόρευσε!

καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Γιάννης Τ11 είπε...

Και που να τη βρω;;;;;;
Μόνος μου τα χτυπάω, μέχρι και τα πρωτόκολλα! Ευχαριστώ πάντως, αν τυχόν δεν έχεις τι να κάνεις ένα πρωί και θέλεις και δουλειά για το σπίτι, εδώ είμαι.